Algemene voorwaarden

       Hier kunt u onze leveringsvoorwaarden doornemen, wij houden niet van kleine letters maar van duidelijkheid.

 

Betaalwijze:

       Alle betalingen geschieden normaal gesproken per factuur. Bij overeen gekomen betaling op rekening geldt een maximale betalingstermijn van 14 dagen. Wij houden ons het recht voor om daarna de wettelijk toegestane rente te berekenen

 

Levering:

       Alle goederen zullen zo snel mogelijk geleverd worden. Mocht het zo zijn dat de leveringstermijn langer dan 14 dagen zal worden of dat een bepaalde maat of kleur (tijdelijk) niet meer leverbaar is, zult u hierover een E-mail ontvangen. Is bij ons uw telefoonnummer bekend, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

       

Bedrukkingen 

       U krijg van het te bedrukken kledingstuk eerst een digitaal voorbeeld toegestuurd, hieraan dient u uw goedkeuring te geven of eventuele aanmerkingen. zonder goedkeuring wordt niets bedrukt, dus het is voor u van belang om hier zo snel mogelijk op te reageren.

 

Eigendom:

       Alle goederen, geleverd door HG printing-design, blijven het eigendom van HG printing-design, totdat de factuur volledig is voldaan.

 

Algemeen:

       U dient bij levering de ontvangen goederen te inspecteren op eventuele afwijking van bestelde kleur of maat of andere afwijkingen en bij afwijkingen ons hierover zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

Bij retourzendingen worden geen verzendkosten vergoed, deze zijn dus voor eigen rekening!

Retourzendingen binnen 8 dagen na ontvangst in de originele verpakking.

 

Aangeleverde kleding:

       Het bedrukken  van de door u aangeleverde kleding is voor eigen risico!!

 Beschrijvingen:

      Alle beschrijvingen en produktspecificaties, zijn conform de door de leverancier aangeleverde gegevens.

 HG printing-design kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen.