Over HG Printing-design

HG Printing-design is een bedrijf dat zich met name richt op het bedrukken van diverse soorten kleding tassen en diverse andere producten wat gedrukt kan worden. Deze producten kunt u zelf aan leveren, maar wij kunnen ook samen met u een keuze maken uit diverse productboeken die wij in huis hebben. HG Printing-design bedrukt met name veel sportkleding: u kunt dan denken aan schaatskleding, wielerkleding maar ook teamkleding voor bijvoorbeeld voetbal. Dit doen wij met een speciaal geselecteerde bedrukking. Hiermee krijgt u vrijwel altijd een heel mooi en blijvend resultaat waar u jaren mee voor de dag kunt komen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor casual kleding (alledaagse kleding) of tassen. Als u nu mee zou gaan doen met een gezellig voetbal- of een volleybaltoernooi kunnen wij u de shirts met uw teamnaam leveren. Dit kan ook gaan om een rompertje met de naam van een baby tot een t-shirt met een persoonlijke tekst, tot een tas met een naam. Zo kunnen wij voor u altijd een leuk en persoonlijk cadeautje maken wat dan ook nog eens een uniek cadeautje is.

Naast het bedrukken van kleding kunt u bij ons ook terecht om uw kleding te laten borduren. HG Printing-design heeft hiervoor ook zeer goede connecties waar wij dit laten doen. Ook voor zeer grote aantallen kleding met bedrukking hebben wij uitstekende connecties die dit dan d.m.v. zeefdruk ook heel netjes voor elkaar maken. U kunt hiervoor altijd en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie en eventueel een aanvraag over prijzen van onze bedrukkingen kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt dit doen via onze contactpagina op de website.

Graag tot ziens!

Henriette en Gerwin vd Grift,

HG Printing-design
De Reest 1
8051 JP Hattem
tel. 0619780098
info@hgprinting.nl

Klik hier voor het contactformulier.